RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

A1 synger mot sykdom


A1 og en rekke andre artister stiller opp for kreftsaken på lørdag. Her sammen med Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen. FOTO: THOMAS BARSTAD ECKHOFF
A1 og en rekke andre artister stiller opp for kreftsaken på lørdag. Her sammen med Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen. FOTO: THOMAS BARSTAD ECKHOFF
A1, Paperboys, Maria Haukaas Storeng, Chand, Wig Wam, David Urwitz og Trang Fødsel opptrer alle på Vinterlydkonserten på Youngstorget lørdag. Konserten er gratis!

YOUNGSTORGET: Vinterlyd turneen arrangeres for femte år på rad i forbindelse med Kreftforeningens landsomfattende innsamlingsaksjon Krafttak mot kreft. Konferansierer på gratiskonserten er Venke Knutson og programleder Kårstein Eidem Løvaas i P4.

SE BILDER AV ARTISTENE SOM DELTAR HER

– Positivt

Mark, Ben og Christian i A1 lover et positivt show med mye energi.

– Vinterlyd gir oss en fantastisk mulighet til å vise oss frem og å treffe fansen igjen, samtidig som vi støtter en god sak, sier de om konserten lørdag.

Vinterlyd blir deres største Norgesturné hittil.

– Jeg har vært med på Vinterlyd en gang tidligere, forteller Christian i en pressemelding.

– Det var min kaldeste opplevelse på scenen noensinne. Å spille utendørs midt på vinteren er veldig kaldt, men jeg er forberedt og vurderer å spille med avklippede hansker, som Ben alltid bruker.

Ben har selv opplevd kreft i nær familie.

– Moren min fikk kreft for flere år siden. Heldigvis ble det oppdaget i tide, og hun er kreftfri nå, men må gå jevnlig til kontroll. Derfor er jeg spesielt opptatt av å støtte denne viktige saken, sier Ben.

Entusiasmen er også stor blant de andre artistene. - Det er fint å få være med rundt i landet og gi håp, kreft rammer alle, sier Maria Haukaas Storeng, som gleder seg til turnéen.

Variert musikk

Generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen er begeistret over årets sammensetning av artister.

– I år har vi de beste artistene noensinne - de er både mange og varierte. Vi ønsker med disse å samle både de gamle og unge publikummere til konsertene. Vi vil skape oppmerksomhet rundt innsamlingen, og gi publikum en god opplevelse. - Det blir myke toner, hardcore rap, pop, glitter og rock`n roll, sier Ryel.

Inntektene fra årets aksjon skal gå til utprøvende kreftbehandling, som er behandling med helt nye preparater og behandlingsmetoder på kreftpasienter.

Det blir aktiviteter og underholdning fra klokka 14.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere