RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aabøs "vellykkede nedleggelse"

At Abildsø seniorsenter ble nedlagt 1. januar 2007 var en ulykke for brukerne.

En kafeteria har ingen atmosfære og kan ikke erstatte vårt koselige senter som for oss var vårt annet hjem. Det burde selv herr Aabø forstå. Men nå er det ribbet for alt vi var glad i. At det møtte opp 47 brukere på ABR var på grunn av oppfordring gjennom Nordstrands Blad. Hadde den kommet før årsskiftet hadde vi kanskje hatt senteret vårt. Eller om vi hadde fått anledning til å leie ut de to pene leilighetene i 2.etg kunne vi ha betalt den ublu husleien på 348.000 kroner som kommunen forlangte. "Sosialbygg" er et misvisende navn.

Jens Stoltenberg uttalte for en tid siden "Ingen eldresentre skal nedlegges", men Arbeiderpartiet og SV i Østensjø Bydel kan allikevel gjøre det. Og det hadde de ønsket lenge. Det snakkes om kultur. Regner ikke Arbeiderpartiet eldreomsorg som kultur? Eller er det bare et ord som sies uten mening?

Abildsø er et gammelt lokalsamfunn. Mange av brukerne er født her og andre har bodd her i over 50 år og alle hadde vi seniorsenteret som samlingspunkt. At vi var så få på slutten var på grunn av mange dødsfall det siste året, og at noen kom på sykehjem. Allikevel skulle det vært mulig å opprettholde driften av senteret. Det er en skam å snakke om en vellykket nedleggelse.

Det sies at manns minne varer i 14 dager, men vi skal prøve å tøye den til høsten.

Edel Marie Holmberg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere