RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aalesund tester Torp

Søndag satte Manglerud Stars Carl-Erik Torp (22) seg på flyet til Ålesund. Klar for å vise seg frem for den nyopprykkete Tippeligaklubben i fjorten dager.

Manglerud: Jeg gleder meg til å vise meg frem, og få en pekepinn på hvor jeg står hen, sier Carl-Erik.

Hva forventer du deg av oppholdet?

Jeg har såpass tro på meg selv at jeg tror jeg er god nok til å spille på det nivået, men vi får se hva som skjer når jeg er der borte, sier 22-åringen, som er på sin første trening på Color Line Stadion i dag.

God sesong

Selv om Manglerud Star rykket ned, så hadde Torp en bra sesong i den grønne drakta. Han måtte stå over noen kamper med karantene, men viste sitt potensial i flere kamper. Og mot Aalesund spilte Manglerud Star 1-1 i begge kampene.

Jeg tror jeg gjorde et greit inntrykk i de to kampene, og det er jo på bakgrunn av det Aalesund så av meg i fjor at de har lyst til å se mer av meg nå, sier Torp.

22-åringen gleder seg til oppholdet. Jeg synes det er veldig smigrende og bli kontaktet av en så fin klubb som Aalesund. Det er en stor klubb med stor interesse rundt laget, så dette gleder jeg meg til, sier Carl-Erik.

I løpet av fjorten dager skal han prøve å overbevise trener Per Joar Hansen om at han er noe å satse på for sunnmøringene.

Jeg skal i hvert fall gi alt, sier Carl-Erik.

Hvordan er formen?

Jeg har trent bra på egen hånd den siste uka, så vi får håpe det holder.

Vil bort

Carl-Erik har ett år igjen av kontrakten sin med Manglerud Star, men vi helst prøve noe nytt neste sesong.

Jeg er veldig glad i gjengen i Manglerud Star, men jeg har ambisjoner om å komme meg videre. Føler at tiden er inne for å gjøre det nå. Jeg har lyst på en ny utfordring, og et nytt treningsmiljø, sier Carl-Erik.

22-åringen har Kjetil Osvold som sin agent, og sammen jobber de for å finne en ny klubb til midtbanespilleren.

Det er noen flere klubber på gang, men de har jeg dyttet litt lenger bak i tenkeboksen siden Aalesund virker såpass interesserte, sier Carl-Erik Torp.

PS! Carl-Erik har spilt tre sesonger for Oslo Øst og Manglerud Star. Før det var han noen sesonger i KFUM/Oslo, men karrieren startet på Kolbotn hvor han vokste opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere