RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Abellund fikk OBOS´ nettpris

Abellund borettslag på Manglerud i Oslo stakk av med førstepremien på 10.000 kroner da OBOS for syvende gang delte ut sin nettpris.

MANGLERUD: Abellund har nylig gjennomført redesign av nettsidene, og juryen falt for den nye stilen.

- De nye sidene er ryddige, oversiktlige og delikate. Menyene er innholdsrike og dekker alle tenkbare temaer som beboere eller potensielle kjøpere kan ha behov for, heter det i juryens begrunnelse.

Praktisk og oppdatert

Særlig området med praktisk informasjon for beboerne, som blant annet inneholder teksten «Velkommen som nabo», får ros av juryen.

Sidene har oppdaterte nyheter og informasjon om sosiale hendelser, samt et aktivt diskusjonsforum hvor beboerne kan dele sine erfaringer og spørsmål om blant annet utbygging og oppussing.

- Vårt mål med nettsidene er å holde beboerne oppdatert om styrets virksomhet og ikke minst at man skal kunne finne all relevant informasjon om borettslaget, sier Falk Paulsen til Obos.

Se vinnerens nettsider

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere