RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Absurde sprell i Nissenrevyen

Glinsende farger, svenske calypsoband og energiske skuespillere finnes det mange av i "Knæsj", som er tittelen på årets Nissenrevy.

FROGNER: Du bør helst ikke være redd for farger, absurd komikk og voldsomme følgesspotter. Denne gangen har Nissenelevene konsentrert seg om korte komiske sketsjer, ofte nærmest som tablåer, uten de aller største sluttpoengene.

Dette er en blanding av galskap inspirert av Monthy Python gjengen, og Gary Larsons "The Far Side".

Vi møter sauen som ikke får sove, den brorløse Ørjan som oppfordrer alle til å bli "brorgiver", noen hysteriske calypsomusikanter som har gått feil, og et stort utvalg av andre dansende, flagrende og morsomme karakterer.

Nye talenter

Ikke uventet er det også i år nye skuespillertalenter som man skal se opp for.

Dramalinjen på Hartvig Nissen har som tradisjon å fostre opp mange av morgendagens nye scenekunstnere. Joakim Borgen er genial og skremmende som gal selvforsvarlærer og som de fleste karakterene i Emil i Lønneberget.

Kjersti Alm Eriksen synger seg herlig forelska i Petter, saksofonisten i bandet, og Elida Høeg ser ut til å være spesialist på gale utrykk og gester.

Resten av ensemblet gjør også en herlig energisk jobb, og dette smitter selvsagt også over på publikum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere