*Nettavisen* Nyheter.

AC Milan-trenere besøker Manglerud

GLEDER SEG: Styreleder for breddefotballen i Manglerud Star, Roger Sagen, ser fram til å få besøk fra Milano. AC Milan Junior Camp holdes fra 3. til 7. oktober på nye Manglerud kunstgress. Foto: Foto: Anders Halvorsen

Du har kanskje hørt AC Milan-trioen Zlatan, Robinho og Pato? I høstferien besøker klubbens ungdomstrenere kunstgresset på Manglerud.

MANGLERUD: Lokale spillere i alderen 8 til 17 år får nå sjansen til lære skudd, finter og pasningsteknikk av profesjonelle trenere fra AC Milans ungdomsakademi.

Del på Facebook

– Dette blir et helproft opplegg, men spillere uansett nivå og ambisjoner, kan melde seg på, sier styreleder for breddefotballen i Manglerud Star, Roger Sagen.

Verden rundt

Den italienske storklubben arrangerer fotballskoler for barn og unge over hele verden, året rundt.

Og nå står Manglerud og Oslo for tur for aller første gang.

Fra 3. til 7. oktober er det trenere fra den tradisjonsrike Serie A-klubben som kommer til ha regien på kommunens splitter nye kunstgressmatte på Manglerud.

– Vi i MS har ingenting med gjennomføringen å gjøre, og det ligger ingen økonomisk gevinst i dette. Vi stiller kun med bane, hall og garderober, opplyser Sagen til Nordstrands Blad.

– En opptur

Bare i fjor deltok over 15 000 unge fotballspillere verden over på AC Milan Junior Camp.

De fem siste årene har fotballskolen blant annet besøkt Asker med stor suksess.

AC Milan Junior Camp har også blitt holdt i Bergen, Lillehammer og Sarpsborg.

På Manglerud vil det bli holdt to økter om dagen, hvor teknikk og fotballforståelse hele tiden vil stå i fokus. Fotballskolen avsluttes med en stor turnering.

Roger Sagen innrømmer at han gleder seg til å få storstilt fotballbesøk fra Milano.

– Dette blir både spennende og morsomt. Kanskje vi MS også kan lære noe av dette. Etter det økonomiske kaoset som har herjet klubben de siste månedene, må dette besøket regnes som en liten opptur, sier styrelederen.

PS! For info om påmelding til AC Milan Junior Camp, klikk deg inn på http://jrcamp.acmilan.no/.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag