RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Action på Trosterudklubben

Over 90 håpefulle barn og unge samlet seg forrige onsdag på Trosterudklubben for å vise hva de er gode for. Det var duket for alt fra, freestyle, hiphop og rap.

Trosterud: Ukm står egentlig for Ungdommens Kulturmønstring som er en konkurranse for barn og ungdom i alderen 10-19 år. De kan konkurere i alt fra dans, sang, bandspilling og forskjellige utstillinger. De deltar først på kommunemønstring som blir holdt på forskjellige fritidsklubber eller liknende, derfra går de videre til fylkesmønstring og til slutt videre til landsmønstring.
Dagens dommere var: Fao som er koreograf og danseinnstruktør (eier også eget dansestudio)
Ivar som er rapartist, produsent og driver eget lydstudio. Og Anders som er garfisk designer og driver eget byrå. Sammen skal disse tre dommerne bestemme hvem som skal gå videre til fylkesmønstringen.
Jeg er kjempespent og tror dette kommer til å gå bra, sa Mari Morken som har vært med på dette før. Stemningen "backstage" var spent og nervøs. Celin Torres, Marlen Ogedengbe, Kine Hedlund Eriksen og Jasmin Ahmed er også kjempe spente, når de sitter "backstage" å venter på sin tur. De syns det er gøy å opptre, selv om det noen ganger er litt flaut. Sammen med fire gutter utgjør de dansegruppa gruppen E-Mix. Jentene i Ki'reb er ganske rolige med hensyn til hvordan dette kommer til å gå, Kine Leesland (10) har vært med på dette før, mens venninen Rebecca Engan er med for første gang.
Bra, gikk det med Mari Morken som gikk videre til fylkesmønstringen. Videre gikk også T-tiny Crew som består av 3 rappere i 11-13 års alderen og Unthoucable, en gruppe dansere i 16 års alderen som har danset sammen i over 2 år.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere