RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Action-rock


Motorpsycho med rock, kjærlighet og tunge riff til Oslopublikumet.
Motorpsycho med rock, kjærlighet og tunge riff til Oslopublikumet.
Trøndere har i år tjueårs jubileum, og dette la grunnlaget for konsertens set-liste. Motorpsychos musikalske univers er uendelig stort. Og det er fortsatt umulig (heldigvis) å sjangerbestemme deres musikk.

Snah, Bent Sæther og Kenneth Kapstad er et band, de spiller låter. Og det er låtene som står i sentrum. Låtene snirkler seg rundt i California, de tar en tur innom 70-tallets hardrock England, de sveiper innom punken og jazzen var ikke død med Django Reinhardt. De gjør det med nesa i sky og med begge beina plantet i scenegolvet. Og belønning er hatten full av respekt!

Ære være Knapstad

At Sæther og Snah er musikalske genier, viser samtlige av deres tidligere utgivelser. Kapstad (Animal Alpha, ex-Gåte) ble med på trommer i '07 og har nå vært med på to utgivelser (Little Lucid Moments'08 og Child of the future'09). Å erstatte trommeslager Håkon Gebhardt er en ting, men å forstå og delta i Motorpsychos verden, ja det er noe helt annet. Men de fant tonen og resultatet er et noe hardere Motorpsycho. Det er mer rockeriff og ikke minst så er det knallhard tromming. Kapstad jobber konstant bak trommene og er en fryd å se og høre på.

Hvit vinyl

Denne kalde oktoberkvelden i Oslo fikk de 1350 som besøkte Rockefeller varme seg i Motorpsychos favn. De har en voksende tilhengerskare og de er muligens Norges største/beste band. Det oser kvalitet av alt de tar i. Noe deres siste utgivelse Child of the Future viser. Med produsent Steve Albini (produsent for Nirvana, Pixies, PJ Harvey og Manic Street Preachers for å nevne noen) bak spakene, og albumet trykket på 180 grams hvit vinyl, så har de kvalitetsikret de fleste ledd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere