Actionspekket sydentur

Just Cause 2 er ikke et spill for deg som søker en drivende og engasjerende historie, troverdige karakterer eller stemmeskuespill.

Just Cause 2 er ikke et spill for deg som søker en drivende og engasjerende historie, troverdige karakterer eller stemmeskuespill.

Tropevær, superevner og våpen = Den perfekte ferie.

SPILLVERKET.NO: Jeg skal innrømme at jeg alltid har vært en stor fan av den såkalte sandkasse-sjangeren. Det er noe med friheten slike spill leverer: Muligheten til å gjøre nesten hva man vil, hvordan man vil og når man vil. Kort fortalt, tilgangen på en eneste stor lekeplass.

Og det er akkurat det Just Cause 2 lover, tilnærmet total frihet. Forøvrig med svært lite hensyn til verken lover fra jussens eller fysikkens verden.

Finn prisen på Just Cause 2 i Prisguide.no

Glem intellektualisering

Just Cause 2 er ikke et spill for deg som søker en drivende og engasjerende historie, troverdige karakterer eller stemmeskuespill.

Stemmeskuespillet gjør skam på "radioprogrammet" femteklassen min hadde som skoleprosjekt, karakterene er like troverdige som de av en såpeopera som har gått hver uke i ti år.

Og ikke minst, historien kunne vært en innlevering av en førsteklassing som sin første stil. Men helt egentlig, er ikke det så farlig.

Les også: Sam Fisher infiltrerer PS3?

Bare ren moro

Just Cause 2 kan egentlig oppsummeres med følgende: Massivt areal, hundrevis av leketøy og superevner. Det er lek og moro som er fokuset til Just Cause 2. Og her leverer jaggu spillet på lang vei.

Just Cause 2 gjør mye rett for å levere en av de bedre turene jeg har tatt til tropiske strøk på lang tid. Det kan ikke benektes at spillet leverer fryktelig mye moro de første timene.

Faktisk vil jeg anta at man kan kose seg flerfoldige timer med å bare gjøre stunts, eksperimentere med Spider-Man-kroken og generelt leke villmann.

Les også vår anmeldelse av Dragon Age Origins: Awakening

Kunne vært bedre

Det er når man begynner å gå lei dette, at spillet kommer til kort. Spillet leverer en tragikomisk historie, og for undertegnende klarte denne rett og slett ikke å motivere til å ytterligere spilling.

Så og si all moroa i Just Cause 2 må man lage selv, men til gjengjeld kan man da også skape fantastisk mye moro. Hadde den kunstige intelligensen vært bedre, og spillmekanikken litt bedre polert hadde spillet utvilsomt havnet høyere på skalaen. Likeså, dette er mye moro for penga.

Les hele anmeldelsen av Just Cause 2 på Spillverket.no

Les også disse sakene:

Test: Vi har testet World of Warcract-hodesettet

Anmeldelse: MotoGP 09/10 - Urealistisk burning

Anmeldelse: Prison Break: The Conspiracy - En lidelse

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.