*Nettavisen* Nyheter.

Adelina møter veggen hver dag

IKKE SÅ VERST: Student Adelina Zubovic kan starte dagen med et smil med disse ordene på veggen. Foto: Foto: Anne Marie Huck Quaye

Student Adelina Zubovic (22) starter dagen med litt bedre forutsetninger enn andre, når hun daglig blir minnet på at livet er vakkert.

Klikk på bildet for å forstørre.

GREI START: Livet er vakkert, ifølge skriften på veggen.

TULLINLØKKA: – I begynnelsen var det jo noe jeg tenkte på daglig, sier Adelina og smiler.

Revisor-studenten bor på Tullinløkka studenthus, og går ikke mange metrene til skolen hver dag. Rett utenfor inngangsdøra lyser noen rosa bokstaver opp enn ellers så ganske grå vegg like ved parkeringsplassen.

LES OGSÅ: Se hva Jorunn fant på t-banen på rettssakens første dag

Life is beautiful

– Vi har jo fotografert denne veggen ofte fra alle tenkelige vinkler, med og uten effekter, sier den glade studenten.

Hun synes det er helt greit å starte dagen med å tenke på at «livet er vakkert», men innrømmer at hun ikke ser like nøye på teksten nå lenger.

– Da jeg flyttet inn her, for over ett år siden smilte jeg hver dag. Men det er fortsatt veldig fint med denne graffitien på veggen da, sier Adelina.

VI VIL HØRE FRA DEG: Hvordan viser du at du bryr deg om andre? Skriv inn din melding, og les hva andre har skrevet!

Graffititen har vært på veggen i rundt tre år, og i tillegg til denne «overvåker» Adelina tagging og grafititien som skjer på Blitz-huset sine vegger like ved.

– De fjerner taggingen mye oftere nå, sier hun som nær nabo.

Same old shit

Under ordene «Life is beautiful», står det signert SAMO for Monster art. Samo er alteregoet til New York-kunstneren Jean-Michel Basquiat, og står for «Same old shit». En liten kunstpause i hverdagen er sikkert bra for tilfeldige forbipasserende, beboere på studenthuset og Blitzerne på andre siden av gata.

Også er det kanskje en grei melding å ta til seg når verden ikke alltid ser like lys ut...

DittOslo vil vite hva det er du ser på, når du går ut døra om morgenen. Send oss et bilde, eller en setning! Epostadressen er nett@dittoslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.