*Nettavisen* Nyheter.

Adjø, Alf!

Med fotballkronen på hodet tok Alf Hansen farvel med alle elevene sine på Kjelsås. Alle Foto: Merete Hannigan/Utlånt

Kledd i fotballdrakter tok Kjelsås- elevene et musikalsk farvel med rektoren sin. Da ble han skikkelig overrasket og rørt.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

KJELSÅS: I november ble det klart at den tidligere A-lagsspilleren på Kjelsås forlater rektorstolen på Oslos største barneskole, hvor han har vært siden 2004, for å bli ny breddesjef i Fotballforbundet.

"Kronet"

Sist fredag hadde Alf Hansen (45) sin siste dag på Kjelsås, og ble fullstendig overrasket av både kolleger og elever da han kom på jobb: Store og små stilte nemlig i fotballdrakter hele dagen, og selvfølgelig ble den avtroppende sjefen "kronet" med en halv fotball på hodet.

Deretter gikk det slag i slag med taler, overrekkelse av medalje og sanger. Kjelsås fotballklubbs egen supportersang, "Fotball er Livet!", "Stopp ikke slutt!" og "When you're smiling!" ble sunget i trappeoppganger og i samlingssalen.

Vemodig og trist

Da Hansen til slutt kanskje trodde at han skulle få puste ut, stod hele 6. trinn utenfor kontorvinduet hans og sang "Adjø!" av full hals.

Det er selvfølgelig veldig hyggelig å bli gjort stas på. Samtidig er det forferdelig vemodig og trist å forlate Kjelsås. Jeg har trivdes utrolig godt med fantastiske elever og hyggelige kolleger, sier Hansen, som nå skal holde en hånd over breddefotballen, fra NFFs lokaler på Ullevaal stadion.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.