RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Adrian er Norges beste 5.-klassing på sykkel


VIL VINNE: Adrian Myhrvold gleder seg til å konkurrere mot andre syklister i Polen. – Jeg går for seier, selv om jeg tror det kan bli vanskelig å vinne, sier sykkeltalentet.
VIL VINNE: Adrian Myhrvold gleder seg til å konkurrere mot andre syklister i Polen. – Jeg går for seier, selv om jeg tror det kan bli vanskelig å vinne, sier sykkeltalentet. Foto: FOTO: Privat
Adrian fra Abildsø vant Oslofinalen og landsfinalen i sykling for 5.-klassinger. I sommer drar han til Polen for å konkurrere i den internasjonale finalen.

ABILDSØ: Adrian Myhrvold i 5. klasse på Abildsø skole vant landsfinalen i sykling i LETO-hallen tidligere denne våren og skal konkurrere i den internasjonale finalen i Polen i sommer.



– Jeg ble kjempeglad og syns det var veldig gøy da lærerne spanderte is på alle i 5.klasse og vi fikk spille dødball en halv time fordi jeg hadde vunnet, sier Adrian.

Internasjonal finale

Adrian gleder seg til å konkurrere mot jevnaldrende fra hele Europa i den internasjonale finalen.

Konkurransen strekker seg over tre dager og inneholder 44 poster som tester deltagernes balanse, årvåkenhet, trafikkforståelse og observasjonsevne.

– Jeg tror det blir vanskelig å vinne i Polen, men jeg går for seier, forteller den dyktige syklisten.

Øver hver dag

Sykkeleventyret startet da Adrian ble kåret til beste syklist under sykkelkortprøven på Abildsø skole tidligere denne våren.

Nå bruker han øvelsene fra sykkelkortprøven til å forberede seg til sommerens internasjonale oppgjør.

– Jeg sykler til og fra skolen hver dag, og trener på øvelsene i den oppmerkede treningsløypen på håndballbanen ved skolen. Jeg sykler også en del i skogen, forteller Adrian.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere