RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer eldre

Oppsal: Tove Ruud på Oppsal ønsker å komme med en advarsel mot en mann som ringer på og spør om han kan får låne telefonkatalogen.

Onsdag ved 19-tiden ringte en vilt fremmed mannen på hos naboen min og spurte om han kunne låne telefonkatalogen. Mannen fortalte at han bodde i borettslaget, og fikk derfor komme inn, forteller Tove Ruud. Naboen til Ruud fant fram telefonkatalogen og mannen ber så om blyant og papir. Mannen spør om de er interessert i å kjøpe konjakk. Når svaret er nei får de tilbud om akevitt isteden. Nabokvinnen begynte å ane ugler i mosen og ba mannen gå. Naboen fortalte historien på Bøler Seniorsenter, og der viste det seg at det var en dame til som hadde opplevd det samme i et annet borettslag. Dette kan være en ny måte å svindle folk på, sier Tove Ruud som nå ønsker å advare eldre mot å slippe inn vilt fremmede.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere