RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Adventsfest med langt Lucia-tog


Årets Lucia-dag er på søndag, og da blir det adventsfest i Holmlia kirke. Oline Plesser, Helene Sivertsen, Helene Tveter Kivle, Marlen Reichenbach får med seg mange barn i Lucia-opptoget.
Årets Lucia-dag er på søndag, og da blir det adventsfest i Holmlia kirke. Oline Plesser, Helene Sivertsen, Helene Tveter Kivle, Marlen Reichenbach får med seg mange barn i Lucia-opptoget.
Det blir ingen formiddagsgudstjeneste i Holmlia kirke søndag. Derimot advents- og Lucia-fest kl. 18.00.

HOLMLIA: – På selveste Lucia-dagen starter vi med HoBaKLUZZ i et langt, hvitt Lucia-tog. Og så går det slag i slag med både kjente og litt nyere ukjente sanger for advents- og juletid, sier Hans Olav Baden, organist i Holmlia kirke.

– Vi har blant annet hentet to fine sanger fra to ulike Julekalendere på BarneTV.

Barnekor, allsang, gospelkor og korps - også Odd Nordstogas vakre St. Lucia-sang står mye blant annet på programmet.

Odd Nordstoga har skrevet musikken til årets juleserie, "Jul i Svingen", og her har han laget en fin St. Lucia-sang som barna på Holmlia skal synge sammen med en sang fra "Barnas Superjul".

Holmlia GOSPELkompani deltar med svingende julegospel, og Holmliaskolenes musikkorps bidrar med sitt julerepertoar. Holmlia-presten Silje Sørebø er en svært dyktig forteller, og hun vil ta utgangspunkt i en gammel legende når hun skal si noen ord om advents- og juletid.

- Vi har ikke hatt en skikkelig storsamling i adventstiden før, så nå var det på tide, sier Baden.

Han gleder seg til å lede både barnekor, allsang og gospelkor. Og som avslutning vil taket løfte seg med stort fellesnummer og Deilig er jorden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere