RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Afshan Rafiq vil komme tilbake

Afshan Rafiq var skuffet da valgresultatene viste at hun mistet sin plass på tinget, men Høyre-kvinnen er sikker på at både hun og Høyre kommer tilbake til valget i 2009.

Høybråten: Det er ingen tvil om at Rafiq var skuffet over valgresultatene, men Høyre-politikeren var forberedt på at hun kunne miste sin plass på Stortinget.
- Meningsmålingene har gitt meg signaler om at dette kom til å skje, men det er klart det er skuffende, spesielt at vi skulle gjøre det så dårlig. Men det er slik det er i politikken, påpeker Rafiq som nå forholder seg til sin plan B; være hjemme med sin tre måneder gamle unge og samle kreftene etter en tøff valgkamp.

Optimistisk

Men Rafiq er optimistisk og har allerede begynt å tenke på neste Stortingsvalg.
- Enkeltfamiler og enkeltpersoner kommer til å merke skatte-, avgifts- og renteøkning som helt sikkert kommer med den nye regjeringen. Vi har veldig gode sjanser for å komme tilbake. Alt tyder på at vi kommer sterkt tilbake i 2009, sier Rafiq og avslutter:
- Jeg satser på å komme tilbake på tinget ved neste valg. Jeg kommer ikke til å gi meg før jeg er tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere