*Nettavisen* Nyheter.

Ahmed (22) etterlyses for drapsforsøk

Ahmed Hassan Jama hadde på gjerningstidspunktet noe kraftigere og lengre hår, i følge politiet. Foto: Foto: Politiet

Ahmed Hassan Jama (22) etterlyses nå av politiet etter skytingen på Ellingsrud 30. juli. Jama er siktet for drapsforsøk.

ELLINGSRUD: Det var i 21.30-tiden mandag 30. juli at politiet fikk melding om skyting på Ellingsrud. Det skal ha blitt avfyrt en rekke skudd mot en 27 år gammel mann i nærheten av Skansen Terrasse.

Siktet for drapsforsøk

Politiet etterlyser nå 22 år gamle Ahmed Hassan Jama etter skyteepisoden. Mannen som ble skutt mot er ikke livstruende skadd, men politiet har likevel siktet Jama for drapsforsøk.

– Politiet ser svært alvorlig på skyteepisoder i det offentlige rom. Vi har dessverre ikke lykkes med å finne den siktede, derfor velger vi å etterlyse han offentlig med navn og bilde, sier politioverbetjent Harald Bøhler ved seksjon for organisert kriminalitet.

Vil ha kontakt med fire andre menn

Den etterlyste er 22 år gamle Ahmed Hassan Jama, som har kallenavnet Shoky. Han er norsk statsborger med afrikansk opprinnelse, og er cirka 169 cm høy.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med personer som har gjort observasjoner av en sort BMW og fire menn med utenlandsk opprinnelse, i området Munkebekken og/eller Skansen Terrasse den aktuelle kvelden.

En 25 år gammel mann ble 1. august pågrepet og siktet for drapsforsøk.

Publikum som har tips bes kontakte politiet på telefon: 22 66 96 00.

FLERE NYHETER FRA OSLO:

Jentetaxien har kjørt 2000 jenter trygt hjem

FpU vil ha bordeller etter amerikansk modell

Neste hundre mennesker mistet hjemme sitt etter brann

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.