RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Airbourne lander på Rockefeller


Airbourne kaster ikke bort tiden. Tirsdag komer de til Rockefeller.
Airbourne kaster ikke bort tiden. Tirsdag komer de til Rockefeller. Foto: FOTO: STEINAR KNUDSEN
De australske øldrikkende rockerne i Airbourne er nok en gang tilbake i Oslo. I vinter fylte de John Dee til randen. På tirsdag tar de turen en etasje opp, til Rockefeller.

OSLO: Å servere pur riffbasert rock er aldri feil. Å få det servert med et energinivå i 100 fra fire australske gladgutter er en ren fornøyelse.

Bandet startet opp i 2003, og ble raskt en suksess. Med debutplata Runnin’ Wild (2008) kom de seg inn på listene rundt om i verden. Blant annet i Storbritannia og USA. Da hadde de allerede vært på turne med The Rolling Stones og Mötley Crüe. Samme år var de i Oslo som support for Motörhead.

Rett i trynet attityde

En konsert med Airbourne er en oppvisning i potent rett-i-trynet rock med full kraft på alle sylindrene. Smilet er alltid på lur og volumknappene er ikke langt unna når gutta setter i gang.

Med vokalist Joel O’Keeff har bandet sprutet rundt seg med øl og turnert nesten sammenhengende de fire siste årene.

Dette er rock

Deres siste album No Guts No Glory er ingen politisk pekefinger ei heller noen moralpreken fra Down Under. Dette er klassiske gladrock tekster som omhandler fest, fyll, damer og kubikk. Ingenting å sitte og deppe til med andre ord. Her skal det festes og det til gangs!


Video: Runnin’ Wild

(Kjenner du igjen sjåføren?) 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere