Gå til sidens hovedinnhold

Akerselva tapte alt

Akerselva tapte alle sine kamper i kvartfinalespillet i NM i innebandy, og dermed er sesongen over for en meget skuffet damegjeng.

Høyenhall: IK Akerselva spilte i pulje med Sveiva, Tunet og Bygdø Monolitten i helgens kvartfinalespill i Høyenhallen.

De to beste fra denne puljen kvalifiserte seg til semifinalen - og IK Akerselva skuffet stort med å havne sist etter tre tap og 13-24 i samlet målforskjell.

Sveiva vant pulja foran Tunet, som igjen hadde bedre målforskjell enn Bygdø Monolitten.

Dermed møter Sveiva Holmlia og Tunet møter Grei/Målløs til semifinaler i best av fem kamper. For Akerselva er sesongen over;

Skuffet

– Akkurat nå er jeg litt forbannet, forklarte Ragnhild Myrvold rett etter 2-3 tapet for Bygdø Monolitten.

– For det første så bar kampen preg av to dommere uten kontroll, de maktet ikke dette nivået og de hadde heller ingen respekt for oss spillere, men for all del, det var ikke bare dommernes skyld at vi tapte, forklarer Myrvold videre.

Vant 8-1 sist

Akerselva startet kampen bra mot Bygdø Monolitten og ledet 2-0 etter fem minutter av den første perioden. Deretter tok motstanderen mer og mer over spillet - og den avgjørende scoringen til Bygdø Monolitten kom drøye fem minutter før full tid;

– Det er jo bare helt utrolig. Vi har vunnet over Bygdø Monolitten fem ganger tidligere i sesongen, og senest med 8-1 for tre uker siden, fortsetter en oppgitt Myrvold til Nordre Aker Budstikke.

– Det er klart vi er skuffet over oss selv, denne kampen og det vi har prestert forøvrig denne helgen er langt under det vi hadde forventet oss. Vi hadde planer om å avslutte med stil, men slik gikk det overhodet ikke, avslutter Ragnhild Myrvold.

Akerselvas kamper i kvartfinalespillet:

Tunet - Akerselva 10-7

Sveiva - Akerselva 11-4

Akerselva - Bygdø Monolitten 2-3

Tipp hvordan årets eliteserie i fotball ender. Vinn flotte premier

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?