RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Akila endelig hjemme hos matmor


ENDELIG HJEMME: Akila på sin rette plass etter et døgn hos tyver.
ENDELIG HJEMME: Akila på sin rette plass etter et døgn hos tyver. Foto: FOTO: FANNY B. OFSTAD
Et døgn etter at Akila (6) ble stjålet, angret tyvene seg, og den sårt savnede hunden ble gjenforent med matmor Christine Torgersen (28) og tvillingguttene hennes.

ÅSBRÅTEN/LØREN: – Jeg er utrolig glad for at Akila er trygt hjemme igjen. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten henne. Da hun var borte gråt jeg hele tiden. Lille jenta mi, sier Torgersen og koser med familiehunden, som ble stjålet tirsdag ettermiddag.Hun forteller at Akila virker overlykkelig for å være vel hjemme igjen.

Staffordshire Bullterrieren koser seg i hundesengen sin og blir klappet av alle rundt henne, da Nordstrands Blad besøker dem rett etter at de angrende hundetyvene leverte den tilbake onsdag kveld.

LES OGSÅ: Akila (6) stjålet fra nærbutikken

Forferdelig natt

Torgersen forteller at hun aldri har turt å binde Akila i byen.

– Jeg trodde at det var trygt på Åsbråten. Men det skal jeg aldri gjøre igjen. Det har vært en forferdelig natt, og jeg greide ikke å konsentrere meg på jobben, sier Torgersen.

Hun forklarer at det ikke virker som at Akila er redd lenger.

– Likevel grøsser jeg bare av tanken på hvordan hun kan ha hatt det. Det tenkte jeg på hele tiden da hun var borte, forklarer hun.

Kjent hund

Torgersen sier at Akila bare skulle ha visst hvor mange som har vært ute og lett etter henne.

– Hun er vår øyensten. Jeg skjønner ikke at folk kan gjøre noe så forferdelig. Jeg tror ikke at hundetyver skjønner hva dyrene betyr for eierne. De skal vite at slikt får konsekvenser, sier hun engasjert.

Torgersen bor nå på Løren, men er oppvokst på Holmlia og kjenner veldig mange i området.

– De fleste vet at Akila er min hund. Da tyvene fant ut av dette, tror jeg de skjønte at de måtte levere henne tilbake, sier hun.

Torgersen tror også at tyvene ble skremt av hvor mange som engasjerte seg på Facebook.

– Onsdag formiddag fikk jeg en telefon fra en anonym person, som ville levere tilbake Akila. Det eneste jeg tenkte på da var å få henne hjem i god behold, og heldigvis fikk jeg det, sier den lykkelige hundeeier.

LES OGSÅ:

Akila (6) stjålet fra nærbutikken

Simba stjålet fra manglerudsenteret

Simba endelig hjemme igjen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere