RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vidar Magnussen i Aksjonskomiteen for nedleggelse av Prinsdal skytebane vil bruke mulighetene nå før valget til å få endelig bekreftelse på skytestopp ved årsskiftet.
Vidar Magnussen i Aksjonskomiteen for nedleggelse av Prinsdal skytebane vil bruke mulighetene nå før valget til å få endelig bekreftelse på skytestopp ved årsskiftet.

Aksepterer ikke forlenget frist

Ved forrige kommunevalg var skytebanen i Prinsdal et hett tema. Nå er det bare få uker igjen til nytt valg, og den lokale aksjonskomiteen vil benytte anledningen til å få forsikringer.

Prinsdal: Vi aksepterer ingen utvidelse av fristen, sier Vidar Magnussen, leder av Aksjonskomiteen for nedleggelse av Prinsdal skytebane. Vi vet hva politikerne har sagt tidligere, og fristen ved årets utløp må stå. Om den ikke overholdes, har saken fri flyt igjen.

Magnussen og hans aksjonskomité har bedt om et møte med byråd Anette Wiig Bryhn. Varaordførerer Svenn Kristiansen har skjøvet hennes ansvar over på Rune Gerhardsen og hans komité, men vi vil høre direkte fra henne om datoen 31/12-07 blir stående. Vi vil også få bekreftet om hun vraker Enebakk-alternativet.

Magnussen viser i tillegg til ordførerduellen på Holmlia i våres da Per Ditlev-Simonsen garanterte datoen. Han uttalte seg da også på vegne av Høyre, og sa at bystyrets datovedtak skal respekteres.

Blir det skyteslutt ved årsskiftet, kan baneområdet tilbakeføres og bli slik at alle kan bruke det. Vi snakker jo om et regulert friområde. Men vi får sikkert et ny diskusjon om etterbruken. Den tar vi gjerne. Det viktigste er imidlertid å få stopp på skytingen. Så får vi etterpå diskutere tilrettelegging og bruk.

Vidar Magnussen forstår at skytterlaget ikke kan ha noe nytt, eget anlegg ferdig på under et halvt år. Men da får de skyte i Enebakk inntil ny bane er klar, sier han. Vi kan nemlig ikke leve videre med å ha skytebanen her selv om skytterlaget har forelsket seg i Prinsdal og helst vil være her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere