Gå til sidens hovedinnhold

Aksjon mot Isaksen Pels

Natt til lørdag var det aksjon mot Isaksen Pels i Majorstuveien. Aksjonistene knuste blant annet vinduer i pelsbutikken, opplyser politiet.

MAJORSTUEN: Isaksen Pels var en av fire pelsbutikker som ble rammet av aksjonister natt til lørdag. Samtlige ble oppdaget ved åpningstid lørdag formiddag.

Ingen pågrepet

Ingen er foreløpig pågrepet for ugjerningene

- Det er ingen som har tatt på seg ansvaret for aksjonen, opplyser politiet til Ullern Avis Akersposten.

Dyrenes Frigjøringsfront (DFF) har påtatt seg ansvaret for lignende aksjoner før helgen.

Rødmaling og etsende veske

Natt til fredag 1. februar dro aktivister fra DFF på besøk hjem til eieren av pelsbutikken Atélier Henry Phillip på Nesodden.

De opplyser i en pressemelding at de sprutet ned huset hans med rødmaling og limte igjen låsen på inngangsdøra hans. Samme natt dro andre aktivister fra DFF til butikken "Atélier Henry Phillip" i Skippergata i Oslo sentrum. Alle vinduene og døra ble smurt inn med etsende veske, og "Mordere", ble skrevet på det ene vinduet.

- Vil slå hardt ned

- Vi aksepterer ikke noen former for utnytting av dyr, og vil fremover slå hardt ned på alle som er involvert i pelsindustrien. Ingen som driver med overgerp mot uskyldige dyr skal føle seg trygge, heller ikke i sitt private hjem, sa aksjonistene i en pressemelding.

- Vi kommer ikke til å gi oss før alle pelsbutikkene er stengt, og pelsdyropprett ikke lenger eksisterer i Norge.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar