RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aktiv 10-årsjubilant


Første søndag i advent (30.11.) slår Kor Aktivum til med gratis jubileumskonsert i Grefsen kirke her forsøker koret egentlig å bære dirigent Kirsti på gullstol... Foto: Utlånt
Første søndag i advent (30.11.) slår Kor Aktivum til med gratis jubileumskonsert i Grefsen kirke her forsøker koret egentlig å bære dirigent Kirsti på gullstol... Foto: Utlånt
Kor Aktivum feirer 10-årsjubileum og hva er da mer naturlig enn å feire det med en konsert?

GREFSEN/KJELSÅS: Kor Aktivum har blitt 10 år.

Det skal vi selvsagt feire med gratis jubileumskonsert i Grefsen kirke, første søndag i advent, forteller kormedlem Marianne Butenschøn.

Kor Aktivum er et lokalt kor, de aller fleste av korets 30 sangglade damer bor i bydelen, det er her vi holder konserter også. Gratiskonserten 30. november, kl. 18.30, er vår gave til bydelen og innbyggerne i Nordre Aker. Vi ønsker at riktig mange vil komme og høre på oss, i tillegg til trofaste venner og familie som alltid stiller opp det er god plass i Grefsen kirke, sier Marianne.

Variert!

Vi legger opp til et variert program, og sangene vil gjenspeile noe av repertoaret vårt gjennom disse ti årene. Og selvfølgelig skal vi sørge for at folk kommer i skikkelig advent- og førjulsstemning, forteller Marianne, og legger til at korets faste pianist, Lisbeth Karijord, også er på plass.

Vi har fått forberedt oss blant annet tidligere i høst deltok koret på en stor sangfestival i Barcelona det var en mektig opplevelse! Kor fra mange land i Europa var med, deriblant to andre norske kor. Vi var det minste koret, og det eneste rene damekoret det var litt spesielt, sier Marianne.

Også med dans

Kor Aktivum har utspring i Aktivum Treningssenter med dans, og som også startet for 10 år siden. Dirigent Kirsti Nordbyhaug driver også nevnte treningssenter.

Derfor har vi også på programmet et danseinnslag fra treningssenteret. Her blir det med andre ord både ørensfryd og øyenslyst! sier Marianne, som håper på at mange blir engasjert av konserten, og får lyst til å melde seg inn i koret.

Vi tar gjerne imot flere medlemmer vi, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere