RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aktivisten oppsøkte Malala på Grand Hotel dagen før

Mexicanske Adan Cortes Salas (21) tok seg opp på scenen under nobelseremonien. Nå er det kommet frem at han også tok seg inn på hotellet der fredprisvinnerne bodde. 
Mexicanske Adan Cortes Salas (21) tok seg opp på scenen under nobelseremonien. Nå er det kommet frem at han også tok seg inn på hotellet der fredprisvinnerne bodde.  Foto: Cornelius Poppe (NTB Scanpix)
Den mexicanske aktivisten som onsdag gikk opp på scenen under nobelseremonien, oppsøkte fredsprisvinner Malala Yousafzai også tirsdag.

Mexicanske Adan Cortes Salas (21) lurte sikkerhetsopplegget på Grand Hotel, der fredsprisvinnerne og deres gjester bor. Vel inne på hotellet oppsøkte han og traff Malala, ifølge TV 2. I foajeen ble det tatt et bilde av ham og fredsprisvinneren.

Visepolitimester Roger Andresen framholder at Oslo politidistrikt «tar det hele og fulle ansvaret» for det han kaller «en meget kompleks sikkerhetssituasjon».

– Politiet er kjent med dette, og vi er også kjent med at det er mange som har vært veldig nær fredsprisvinnerne og også tatt selfies, så det er en opplysning politiet er kjent med, sier Andresen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere