Aktivum skal ikke nedlegges

I farta: Aktivums eier, daglig leder og instruktør Kirsti Nordbyhaug, forteller at treningssenteret slett ikke skal nedlegges. Foto: Kristin Tufte Haga

I farta: Aktivums eier, daglig leder og instruktør Kirsti Nordbyhaug, forteller at treningssenteret slett ikke skal nedlegges. Foto: Kristin Tufte Haga

Rykter svirrer om at treningssenteret Aktivum skal legges ned. Ryktene om vår «død» er sterkt overdrevet, bekrefter daglig leder Kirsti Nordbyhaug.

Frysja: I den siste tiden har mange lurt på hva som skal skje med Aktivum treningssenter på Frysja.

Nye eiere

- Ryktene om vår «død» er sterkt overdrevet. Driften går som før - men med nye eiere, forteller daglig leder ved senteret, Kirsti Nordbyhaug.
I tillegg til Kirsti selv, går også tidligere styreformann Jan Nytveit inn som eier - med 50% hver.

Omstrukturering og nøkkelkort

- Driften skal nå omstrukturers for å kunne opprettholde og sikre et godt treningstilbud for eksisterende og nye medlemmer. Og gårdeier har vært veldig imøtekommende i våre fremtidige langsiktige avtaler, forteller Kirsti.

I tillegg etableres et adgangskontroll-anlegg hvor medlemmene får sine egne nøkkelkort i løpet av februar. Det betyr utvidede åpningstider for medlemmene og mindre utgifter til resepsjonsdrift. Blant annet midt på dagen, når det likevel ikke er saltrening og veldig mye folk, sier Kirsti.

For å få til en trygg ordning med nøkkelkort, vil også lokalene bli videoovervåket.

Dansestart uke 6

Danseklassene ved Aktivum fortsetter også som før, i tillegg til de ordinære treningstilbudene som tradisjonelt helsestudio og det meste innen saltrening.

- Men på grunn av eierskiftet, får vi ikke satt igang danseklassene før i uke 6, sier Kirsti, som helt siden 80-tallet har holdt store deler av blant annet Grefsen/Kjelsås' befolkning i form.

- Ja, det begynner jo å bli noen år siden vi startet opp på Frysja 33 - i 1984. Så var det innom Svettern ved Skeidbanen, Brannstasjonen og til slutt havnet vi her, sier den spreke 58-åringen som fortsatt selv er instruktør flere ganger i uka.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.