*Nettavisen* Nyheter.

Akvarium? Nei takk!

Anne Louise Hübert i Nordstrand KrF reagerer med sinne på forslaget om akvarium i Fiskevollbukta. Foto: Arkiv

– Å lage et hai-akvarium i Fiskevollbukta er det dummeste jeg har hørt!

FISKEVOLLBUKTA: Kraftsalven kommer fra Anne Louise Hübert i Nordstrand KrF.

– Har SV-folka noen gang vært her? Har de tenkt til å bygge ut og ødelegge et av Oslos fineste naturområder? Det er ikke lenge siden jeg hørte at skogen rundt Fiskevollbukta ble regnet som Norges regnskog og er verneverdig!

LES SAKEN: Hai til Fiskevollbukta

Anne Louise Hübert er virkelig oppbragt over at noen kan foreslå å bygge ned Fiskvollbukta.

– SV kan beholde hai og fisk på SV-kontorene eller finne en plass til dem i Bjørvika. Jeg mener folk kan dra til utlandet hvis de absolutt skal se på fisk. Eller til Drøbak, der har de jo et akvarium. Som visstnok ikke er så alt for godt besøkt. Jeg elsker naturen her på Fiskevollen. Jeg bor her, og tror alle andre i Fiskevollen borettslag er enige med meg, sier Hübert.

Bruker området

– Jeg er her nesten hver dag, og nyter naturen, sammen med mange andre. Jeg kan nesten ikke tenke meg noe verre enn å se Fiskevollbukta bli bygget ned for å gi plass til en turistattraksjon. Hvis Oslo skal ha noe slikt, så må det legges helt andre steder. Her bader unger fra Ljan og fra Holmlia. Her går vi turer. Nå har vi fått ny flott natursti. Det er ikke plass til noe akvarium verken i skogen eller på stranden, tordner hun.

HVA MENER DU? Gi oss din mening i kommentarfeltet under saken!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.