Alarmprisen til Sofian

Sofian var nominert i to kategorier under Alarmprisen på lørdag. Han vant ingen av dem, men derimot stakk Stovner-gutten av med selve hovedprisen.

Sofian hadde akkurat sett Ane Brun vinne pop-kategorien, og satt selv og håpet forsiktig på å bli "beste nykommer" senere på kvelden, da han ble utropt som vinner av selve Alarmprisen. Til hovedprisen var det nemlig ingen nominasjoner - bare en vinner. Og det ble gutten fra Stovner.

- Dette hadde jeg aldri trodd. Jeg håpet litt på beste nykommer, men så vinner jeg hovedprisen! jublet Sofian kun få minutter etter at han hadde fått overrakt prisen av kulturminister Trond Giske og Alarmpris-leder Svein Bjørge.

Sjokkert

Det var mange artister som hevdet å være overrasket da de mottok sine priser på lørdagens utdeling, men Sofian var mer troverdig enn de alle. En liten halvtime senere hadde seieren i den viktigste kategorien ennå ikke gått opp for Stovner-gutten.- Nei, da hadde jeg ligget og grini nå, sa Sofian til Lokalavisen Groruddalen.Prisen er på 100.000 kroner, pluss 150.000 kroner til annonsering i Dagbladet. Og Sofian hadde kort tid etter overrekkelsen allerede gjort seg opp en mening om hva han skal bruke pengene til.- Dette går til studielån, sa han med et smil.- Du mener vel studio-lån? skjøt Sofians plateselskapsjef Christer Falck inn.- Nei, studielån, forsikret Sofian. Med et bredt smil og bena plantet på jorda.Les mer og se flere jubelbilder fra Alarmprisen i papirutgaven av Lokalavisen Groruddalen kommende torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.