*Nettavisen* Nyheter.

Aleksander (11) herjet på fotballskole

FANTASTISK TEKNIKK: Aleksander Stenseth vet hvordan man skal behandle en fotball. Men det ligger mye trening bak. Foto: ALLE FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Klemetsrud IL startet sommerferien med å arrangere fotballskole. Og Aleksander Stenseth (11) viste seg virkelig frem.

Klikk på bildet for å forstørre.

GØY: Det var kun glade barn på fotballskolen

Klikk på bildet for å forstørre.

HURRA FOR KLEMETSRUD: Her jubler de for fotballskole

MORTENSRUD: Det unge talentet har virkelig fått prøve seg mot de beste da han tidligere i år ble plukket ut av Norsk Fotballakademi (NFA) til en turnering i Spania.– Vi møtte lag som Real Betis og Sevilla, og det var utrolig kult å få prøve å spille mot de. De hadde mye større spillere enn oss, men vi kom likevel til A-sluttspillet, sier Aleksander Stenseth.

Viste klasse

Talentet fikk skryt av de andre deltakerne på Klemetsrud fotballskole og han viste svært god teknikk da Nordstrands Blad var til stede under treningen.

– Jeg har ambisjoner om å bli god. Min store drøm er å spille på Real Madrid eller Manchester United, sier han.

Hva er din styrke på banen da?

– Jeg finter veldig mye. Ronaldo er favorittspilleren min og jeg prøver å plukke opp det han gjør og trene mest mulig på det, sier Aleksander Stenseth.

LES OGSÅ: Robin (7) lærer av Ronaldo og Enga - se video!

Mange barn med

Klemetsrud fotballskole, som er i regi av TINE, hadde hele 70 deltakere og 13 instruktører på Mortensrud kunstgress.

– Vi var 44 i fjor, så det har vært en markant økning. Og det er hyggelig at de fleste som er med her er hovedsakelig fra Bjørndal og Siggerud, sier Farukh Qureshi, som er ansvarlig for fotballskolen.

Han påpeker at det aller viktigste er at de som er med får en god opplevelse, og derfor har de tett kontakt med foreldrene til de unge talentene.

– Vi sender ut en mail daglig til foreldrene hvor vi oppsummerer dagen. Dette begynte vi med i fjor og fotballkretsen var veldig imponert over at vi gjorde dette, sier Farukh Qureshi.

LES OM SOMMERENS STORE FOTBALLEVENTYR - NORWAY CUP - HER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.