*Nettavisen* Nyheter.

Aleris har overtatt på Kantarellen

Før pinse ble det markert at Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter har fått ny drifter. Områdedirektør Sølvi Karlstad overrakte en symbolsk nøkkel og blomster til administrerende direktør Geir Lægreid i Aleris Omsorg. Foto: Foto: Sofus Urke, Sykehjemsetaten.

Søndag 1. juni overtok Aleris Omsorg driften av Kantrellen bo- og rehabiliteringssenter.

MORTENSRUD: Begivenheten ble markert på sykehjemmet onsdag 4. juni for pasienter, pårørende, ansatte og andre. Det ble servert kake, kaffe og kaldt drikke. Et jazzorkester bidro til å skape en flott og verdig ramme rundt markeringen.

Det var mye lokal motstand mot privatiseringen av sykehjemmet, men nå kunne områdedirektør Sølvi Karlstad i Sykehjemsetaten endelig gratulere Aleris Omsorg som ny drifter. Karlstad understreket at etaten har gode erfaringer med selskapet.

Hun overrakte også en symbolsk nøkkel og blomster til administrerende direktør Geir Lægreid i Aleris Omsorg. Han takket for tilliten selskapet er vist.

– Vi ser frem til å komme i gang. Kantarellen er et av de nyeste sykehjemmene i Oslo, og har alltid vært framtidsrettet, sa Lægreid.

– Her er det mange gode og flotte ressurser. Vi planlegger blant annet å invitere naboene inn i sykehjemmet og starte en kafé.

Selskapet driver også Lambertseter alders- og sykehjem og Uranienborghjemmet på vegne av Oslo kommune.

Les også: Åpnet sansehagen på Kantarellen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag