*Nettavisen* Nyheter.

Alexander Mathisen kan være på vei til VIF

Alexander Mathisen (27) signerte i dag en toårskontrakt med Vålerenga. Foto: Foto: Vålerenga Fotball

Tidligere Vålerenga-spiller Alexander Mathisen dukket opp på Vålerenga-trening onsdag.

VALLE: 26-åringen har tidligere 21 kamper i Tippeligaen for Vålerenga, og nå kan han være på vei tilbake til gamleklubben.

Onsdag dukket nemlig Alexander Mathisen opp på Vålerenga-trening. Trener Kjetil Rekdal avviser riktignok at Mathisen er på vei til VIF, men Rekdal brukte samme teknikk før Jan Gunnar Solli signerte med klubben i forrige uke.

– Ikke et prøvespill

– Dette er ikke et prøvespill eller med tanke på at vi skal signere Alexander nå, dette er kun trening for at han skal kunne holde seg i gang og at vi skal ha litt flere folk på trening, forklarer Rekdal til VIFs hjemmesider.

Men Rekdal innrømmer at Mathisen er en interessant spiller.

– Alexander er Oslo-gutt med gode relasjoner til Vålerenga. Han kontaktet oss og ønsket å være med på litt fotballøkter. Siden vi har litt lite folk på trening om dagen synes vi det var fint å kunne fylle opp med en ekstra mann, sier han.

LES OGSÅ: Jan Gunnar Solli klar for VIF: – Dette er en fin dag for meg

Samme taktikk som med Solli

I januar, da det ble kjent at Jan Gunnar Solli skulle trene med VIF, sa Rekdal følgende:

– Jan Gunnar ringte meg og spurte om han kunne få trene med oss i vinter. Det har vi sagt ja til, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

Bare uker senere hadde Solli kontrakt med Vålerenga.

Om VIF-treneren følger samme taktikk denne gangen, kan det altså bety at Alexander Mathisen er Vålerenga-spiller om kort tid.

Mathisen gikk gradene i Vålerenga og fikk 21 kamper i Tippeligaen før han gikk til Aalesund foran 2008-sesongen. Der hadde han store deler av tiden nettopp Rekdal som trener.

I Aalesund spilte Mathisen 62 kamper og scoret 13 mål før han gikk til belgiske Lierse. Mathisen er for tiden klubbløs.

LES OGSÅ: Rekdal etter LSK-kampen: – Det er profesjonalitet

Spekulasjoner

Og det er slettes ikke bare vi i dittOslo-redaksjonen som aner at Rekdal har en plan om nysigneringer. I følge nettstedet Vålerenga På Nett, som driftes av medlemmer av Klanen, er en ny spillersignering like rundt hjørnet.

I dag, onsdag, skriver de følgende:

– Klubben har kommet til enighet med en spiller fra utlandet. Om det betyr utenlandsk spiller i Norge eller norsk spiller utenlands, klarer vi ikke å gjette oss fram til. Det eneste som er sikkert er at Vålerenga og spilleren er enige, men det gjenstår å komme til enighet med klubben hans om å slippe ham.

Hvem tror du blir Vålerengas neste spillersignering? Bruk kommentarfeltet under til å si din mening!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.