RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alf & Bob på abildsømåten


Abildsøvenner: Karin Range (f.v.), Anne Karin Arnesen, Ellen Heggestad og Kirsti Knudsen i SUS4Damer sprudlet på scenen. Alle foto: Nina Schyberg Olsen
Abildsøvenner: Karin Range (f.v.), Anne Karin Arnesen, Ellen Heggestad og Kirsti Knudsen i SUS4Damer sprudlet på scenen. Alle foto: Nina Schyberg Olsen
Teatersalen på Abildsø skole var fullsatt og stemningen høy da verdens første festival til ære for Alf Prøysen og Bob Dylan gikk av stabelen i helgen.

 

ABILDSØ: – Dette er over all forventning, uttalte en strålende fornøyd initiativtager Bent Arne Sæther til Nordstrands Blad da vi stakk innom den originale Alf & Bob-festivalen lørdag ettermiddag.

LES OGSÅ: Hedrer heltene med egen festival

Fullt hus

– Det er utrolig flinke folk på scenen, mye folk i salen og det ser ut som at folk synes dette er gøy, sa Sæther, som selv trakk sin opptreden for å vie seg fullt og helt til festivallogistikken.

Det la likevel ingen demper på stemningen, for det var nok av andre som inntok scenen. Noen for aller første gang, andre hadde lang erfaring.

Gammel og ung

Musikkinnslagene varierte fra tung rock til morsom visesang og allsang.

Inngangsbilletten til scenen var som tidligere omtalt i avisen å fremføre en Dylan- eller Prøysen-låt, men mange benyttet seg også av muligheten til å fremføre eget materiale.

Alt så ut til å bli like godt mottatt av det engasjerte publikummet, som inneholdt alt fra dansende småbarn til pensjonister som holdt seg for ørene.

Vellykket

Alf & Bob-festivalen kan vel ikke ansees som annet enn vellykket, men et spørsmål gjenstår - og i den anledning avslutter vi med følgende sitat fra en av årets deltagere:

– Hva blir tema neste år? André Bjerke & Iggy Pop?

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere