RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alice In Chains med sommerkonsert


Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia
Gjør klar til en nostalgisk rockeaften når Seattle-gruppa Alice In Chains inntar Rockefeller onsdag 16.juni.

SENTRUM: Seattle-gruppa kom med nytt materiale for første gang på nesten 15 år i fjor med plate "Black Gives Way To Blue". Til sommeren besøker de Oslo og Rockfeller.

De var et av de viktigste rockebandene på tidlig nittitall og har en karriere med mer en 17 millioner solgte album, 11 topp-10-hitsingler og flere Grammy-nominasjoner.

Bandet fikk et lite gjenombrudd i 1990 med singelen Man in the Box, men det var med albumet Dirt fra 1992, som fulgte i kjølvannet av grunge-bølgen som ble startet av Nirvana, at bandet fikk sitt virkelige gjennombrudd.
HØR ALICE IN CHAINSPÅ MYSPACE

Alice in Chains ble aldri offisielt oppløst, men grunnet Staleys narkotikamisbruk gav bandet aldri ut et eneste studioalbum etter Alice in Chains fra 1995, og bandets siste turné var i 1993. Frustrert over bandets inaktivitet, gav gitarist Jerry Cantrell ut soloalbumet Boggy Depot i 1998, og senere Degradation Trip, etter Staleys død i 2002.

I 2005 ble bandet startet på nytt da de fikk en ny vokalist William DuVall og i fjor ble albumet "Black Gives Way To Blue" lansert. Til sommeren står de på scena på Rockefeller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere