*Nettavisen* Nyheter.

Alle er vinnere i dag

Breakdance, sang og dans 12 SFOer viste at vinterferien ikke er en tid for hvile.

Furuset Forum: Fantastiske, kule - jeg har ikke ord for hvor flinke dere har vært, både på og av scenen, sier Jeriko SFO-leder Bjørnar Holsæter til de 12 SFOene som var samlet i Furuset Forum forrige fredag for andre året av "Stjerner i sikte". Etter timer med framføringer og hard konkurransevar vinneren blitt kåret:
To grupper går av med seieren: Stovner SFO Latin Breakdance Team og Skjønhaug SFO Spanish steps og smårips. Og de er fornøyde med innsatsen.
Det var veldig gøy å være med, sier Siv Sørensen (8) fra Stovner SFO, som legger til at hun ikke synes det var skremmende å stå foran så mange mennesker.
Medvinner Julie Skomakerstuen Larsen (6) forteller at det har gått mye arbeid inn i opptredenen.
Vi har øvd oss veldig mye fritids, sier hun, og forteller at det er første gangen hun har opptrådt på scenen.
Gjentatt suksess
Dette er andre året SFOene i Stovner og Alna arrangerer "Stjerner i sikte", og årets stjernekåring oversteg selv det populære fjoråret.
Det har vært helt fantastisk, det er mange foreldre her i år og enda flere barn, sier Hilde Jørgensen, Haugen SFO-leder og konferansier. Og det er mange som har jobbet hardt for å få alt klart.
I dag har 12 SFO-ledere stått på siden klokken halv åtte i dag morges, forteller Jørgensen.
Lokale krefter
For stjernespirene var det nok av forbilder tilstede i Furuset Forum. Gruppa "Inferno" var på plass og er heltene til mange av SFOerne.
De er fra Vestli aktivitetshus, og det er viktig at barna ser at det er fine tiltak de kan være med på når de er ferdig på SFO. Disse gutta er virkelig helter på kryss av to bydeler, forteller Jørgensen, og synes det er veldig positivt at hele arrangementet er satt sammen ved hjelp av lokale krefter.
Spesielt Stovner har et meget kreativt miljø, sier Jørgensen, som legger til at alt sceneutstyret og høgtalere har blitt lånt gjennom kontakter i de to bydelene.
Heia!
Cheerleaderne Viqueens opptrådte også, og barna ble utrolig fasinerte av meterhøye hopp og glade heiarop.
En gang til, en gang til! ropte alle SFOerne i kor, og jentene adlød. Jentene kastet hverandre opp i lufta til imponerende høyder.
Og etter at cheerleaderne var ferdige forsikret de om at alle kunne være med på sporten, selv gutter!
Jeg ville ihvertfall vært med på å bli kasta opp i lufta! sier Knut Eikum (8) fra Stovner SFO entusiastisk. Han viser også stolt frem autografen han fikk på armen fra gutta i "Inferno".

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag