RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle gikk videre

Til tross for forfall i siste liten, holdt artistene på UKM Hovseter konsert så det holdt. Juryen sendte alle videre.

Hovseter: - Vi har vært litt uheldige i år, forteller arrangør av Ungdommens Kulturmønstring (UKM) og bandleder på Hovseterklubben, Peter Edwards.
To uker tidligere var det konsert med mange av de samme artistene, men denne lørdagen meldte flere forfall i siste liten.
- Det er litt synd, men på lørdager er det mange som har fotballkamper, jobb og annet program, sier Edwards.Han kunne likevel melde om høyt nivå blant deltakerne, og juryen må ha vært av samme oppfatning, da de sendte begge innslagene videre.
- Vi har øvd i to år, forteller trillingene Anders (13), Thomas (13) og Lars Melhus (13), og nabokoameraten, Anders Seljelid (12). De hadde store ambisjoner om å gå videre.
Gruppen som kaller seg "Boys From the Neighbourhood" stilte med egne låter.
- Vi opptrer kun med låter og musikk, ikke sang, sier kameratene, som syntes det var kult å komme videre til Chateau Neuf. Sammen med rockebandet gikk også Kristian Taylor (15) videre til neste delfinale.
- Jeg rapper om ting som opptar meg, forteller Taylor, som går under artistnavnet "Kris". Kveldens innslag het "En million spørsmål", og ble skrevet for kun en uke siden.
- Jeg har ikke rappet så lenge, bare ett år, forteller Kris, som fikk hjelp av ungdomsleder Tommy Payne, ved Hovseter ungdomsklubb, med å komme i gang.
- Det er absolutt en hobby jeg kommer å fortsette med, sier Kris, som på linje med rockebandet syntes det var kult å gå videre.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere