*Nettavisen* Nyheter.

«Alle hjerters dag»

Årets mest romantiske dag. Men feirer Oslo-folket Valentine’s Day?

Oslo: Roser, sjokolade og romantikk for alle penga. Eller fnyser vi av feiringen? Dittoslo.no tok turen til Karl Johans gate for å spørre Oslo-folket hvorfor de feirer Valentine’s Day.

– Vi har vært sammen i to år og elsker hverandre. Derfor feirer vi Valentine’s day, sier Gaith Shamon.Venninnene Elise Mascioli og Maria Bozny derimot, er ikke helt på feiringen.

– Det kommer litt an på, men egentlig så feirer vi ikke. Vi går mest rundt i byen med venner, forteller de begge to.


Det amerikanske paret Treasure Addis-Mills og Jeremy Addis-Mills har vært gift i 12 år. For dem er det en «stor» feiring i USA.

– Vi feirer dagen. Det er jo en veldig populær feiring i USA. Så da blir det ofte gaver, sjokolade, roser, og kanskje en middag og kino, sier Jeremy.– Nei, den dagen har forsvunnet. Det er nok viktig for jentene, men ikke for gutta. Så nei, vi feirer ikke, forteller de svenske kompisene Erik Nylen og Can Degirmenci.– Det hender det kan komme en blomst,men feiring blir det ikke, sier Vigdis Strand. Hun har vært gift med mannen Borgar Strand i 45 år, og forteller at kjærligheten går opp og ned.

Valentinegutt

Petter Bratland har vært sammen med kjæresten i halvannet år, og har planer for kvelden.

– Det blir vel en svinebiff i nyinflyttet leilighet. Blomster har jeg kjøpt for å gi den ekstra oppmerksomheten, hvis ikke er jeg redd for at dama slår meg, sier han og ler.

HVORDAN FEIRER DU "VALENTINES DAY"? KOMMENTER SAKEN UNDER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag