RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle jentene fortsetter

Småjenter som spiller hockey slutter tidlig. Men nå er alle hockey-jentene i Oslo og omegn samlet på ett lag.

Furuset Forum: De spilte sammen for aller første gang under Påskehare-cup i Furuset Forum denne helgen. Laget har ikke engang rukket å få navn, så for anledningen het de "Påske-jentene".

Guttene mot jentene

De var følgelig det eneste jentelaget med i cupen, så da ble det noen ordentlige "guttene mot jentene"-oppgjør. Jentene hevdet seg ganske bra og vant sin første kamp 3-1 mot Skjetten. Deretter ble det et knepent tap 2-1 mot VIF. Tap ble det også i den siste kampen mot Frisk-Asker. Men jentene var storfornøyde.
Jentene har hatt det kjempegøy. Alle skal fortsette, og det er allerede bestemt at vi skal spille cup om våren og høsten også. Dette blir bra, sier Heidi Hoen.

Får støtte

Hun har vært en av pådriverne for å samle jentene på et lag. Nå får hun også støtte fra Ishockeyforbundet, som tidligere ikke har satset på jenter under 13 år. Jentene skal imidlertid fortsette å spille på sine respektive lag. Jentelaget skal samles utenom for å trene og spille cuper sammen.
De har jo registrert at det finnes andre jenter som spiller hockey, men likevel har de nok følt seg litt alene blant gutta. Dette gjør at de får et litt større fellesskap også med tanke på framtiden, sier Hoen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere