*Nettavisen* Nyheter.

Alle koser seg på Veitvet Cup

Årvolls Simen Wiig (t.v) forserer her en KFUM- spiller i stor stil. Det ble allikevel et 4-2 tap, men hele Årvoll-gjengen smilte fornøyd og virket til å storkose seg tross tapet.

Årets utgave av Veitvet Cup ble en knallsuksess, og for de aller minste så følte alle seg som vinnere i denne flotte turneringen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Aravind Sritharan (12) fungerte som «serveringsleder» og arrangementets solstråle under årets Veitvet Cup.

Klikk på bildet for å forstørre.

Asmar Nasar (8) fra Årvoll i et stolt øyeblikk.

VEITVET: Lokalavisen Groruddalen overvar Årvoll Rød sin kamp mot KFUM (gutter født i år 2000), og fikk ta del i en skikkelig fotballfest på Veitvet sist lørdag.

Selv om Årvoll gikk på et 4-2-tap, så viste absolutt hele laget en utrolig innsats og ikke minst ekte idrettsglede.

Dette var skikkelig morsomt og jeg synes vi spilte veldig bra idag. Det å vinne er vel klart morsomst, men det er helt greit å tape også, forklarte Årvoll sin dyktige forsvarsspiller Christoffer Brustad, som fikk umiddelbar støtte fra lagkamerat Simen Wiig;

Det er jo om å gjøre å ha det gøy, og det hadde vi. Nå blir det pokal og diplom, det har jeg gledet meg skikkelig til, avsluttet Simen.

Kjempegjeng

Lagets trener, Espen Brustad, var full av lovord om sine unge håpefulle spillere og kom også med skryt til arrangøren;

Arrangøren skal ha ros for rask avvikling av kampene. Her slipper vi å vente i timesvis mellom hver kamp, noe som bare blir slitsomt for spillerne og oss foresatte. Vi har vært her i to timer og spilt tre kamper, helt perfekt, avsluttet Brustad.

Tidlig fullbooket

Veitvet Cup er blitt meget populært og dessverre så måtte vi si nei til mange lag. Det er leit, men vi drømmer om en ny hall slik at enda flere kan ta del i turneringen. Til slutt ønsker jeg å rette en stor takk til alle som har hjulpet til - en utrolig hyggelig gjeng som alle gjør sine oppgaver på en perfekt måte, fortalte en meget fornøyd turneringsleder Marianne Knudsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag