RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Allsang på Grefsen!


De har vært der før, Penthouse Playboys. Til sommeren kan de spille for 1500 på Grefsenkollen.
De har vært der før, Penthouse Playboys. Til sommeren kan de spille for 1500 på Grefsenkollen. Foto: foto: PRIVAT
Penthouse Playboys er klare for sommerkonsert på kollen - med “Allsang på Grefsen”. Og Jens Pikenes gleder seg til flott utsikt både bak og foran scenen.

GREFSENKOLLEN: Penthouse Playboys er klare med sitt spesialsydde konsept «Allsang på Grefsen», fredag 17. juni. De håper på lage en ny sommertradisjon på Grefsenkollen, slik de har gjort med stappfulle julekonsertene på Rockefeller. – Vi oppdaget i fjor at folk i nærområdet var veldig klare for et utendørsparty i glitrende herreselskap. Nå gjør vi det igjen – i større format, men en ny vri. «Allsang på Grefsen» blir en heidundrende «syng-med»-aften for feststemte voksne – uten barn, reklame og Tommy Steine, ifølge Jens Pikenes i playboy-bandet.

Og utsikten var det heller ikke noe å si på – hverken bak eller foran scenen.


– Det var fantastisk utsikt til byen bak scenen, men enda finere utsikt foran scenen der damene etter hvert tok helt av. Jeg traff en bekjent etterpå som hadde vært på konserten. Han bare lo og ristet på hodet: «Hva er det du GJØR med konene våre...?»

Vinn billetter til konsertene i sommer. Trykk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere