RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KLARE FOR FESTIVAL: Alexander Zarate Frez og Marius Dahlin Hamm lager skifilm fra Oslo.
KLARE FOR FESTIVAL: Alexander Zarate Frez og Marius Dahlin Hamm lager skifilm fra Oslo. Foto: FOTO: Anders Auberg

Alna-gutter med film på Fjellfilmfestivalen

Skifilmen «Oslo Escapades» er plukket ut til det offisielle filmprogrammet under Fjellfilmfestivalen 2011. En festival i Jotunheim med fokus på å fremme friluftsliv og fjellkultur.

ALNA: Tidlig i april i år var Lokalavisen Groruddalen med på innspilling av filmen «Oslo Escapades» utenfor Rådhuset. Ordfører Fabian Stang har en viktig rolle i det guttene selv kaller en «tulledokumentar».

Del på Facebook

– Det er en slags urban skifilm, hvor en viktig del av handlinga er at ordføreren stenger alle skibakkene, og ungdommen må ta til gatene, sa Marius den gang.

Her kan du se video fra innspillingen!

Almedie-prosjekt

Filmen er produsert av filmgruppa på Almedie fra januar til mai i år, og en rekke mennesker har gjort det mulig å gjennomføre. Alt fra frivillige skikjørere, filmskapere, venner og foreldre har bidratt.

Prosjektleder i Almedie, Morten Fredriksen, gleder seg til festivalen, og synes det er stort at filmen vises på samme festival som NRKs storsatsing «Oppdrag Sognefjorden».

– Oppdrag Sognefjorden er også er en av våre store inspirasjonskilder, så derfor er det spesielt gøy å bli vist side ved side med et slikt prosjekt, sier han til bydel Alna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere