RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt er til salgs


En noe annerledes aerobicvideo forsøkes her å bli solgt på TV-Shop.
En noe annerledes aerobicvideo forsøkes her å bli solgt på TV-Shop. Foto: Christian Haksø
Med et skarpt skråblikk på verdens konsumgalskap og den evig gryende reklametvangen vi alle opplever hver dag, ga Nissenelevene alt under årets revy.

Frogner: Forventningen i salen var til å ta og føle på, og den lille aulaen formelig eksploderte da lyset ble slukket. Nissenrevyen " Til Salgs" var i gang.

Se bildserie: Nissenrevyen 2011 "Til salgs"

Desverre var ikke åpningsnummeret alt man kunne ønske seg. Virkemiddelet med skygger bak hvit duk var bra, men koreografien var litt upresis, og selve sangen var litt utydelig, selv om det skal påpekes at enkelte av vokalene var knallsterke, noe som også vil vises videre utover i revyen.

LES OGSÅ: Klare til å selge seg

Tar seg kraftig opp

Man dras gjennom en verden av sponsede kostymedramaer, store flyforviklinger og en helt spesiell økt med teatersport, men det er først halveis inn at de gode nummerene kommer.

Her tar revyen seg opp med sketsjen " Stjerneskudd", om en liten jente som opplever stort press fra far om å bli en liten youtube-stjerne. Det er godt laget, og det er også her vi legger merke til talentfulle Even Torgan, i rollen som den desperate faren.

Video som funker

Som så mange andre revyer lener også Nissen seg på bruken av lerret og egenlagede videoer, og også her fungerer det utrolig godt! Det er godt å se etter en litt treg start.

Videoen" Støttekontaktene", om hvordan unge støttekontakter håndterer de daglige situasjonene setter lattermusklene i seriøs vri. Den er godt laget, og med intetanende publikum og deres reaksjoner blir dette hysterisk morsomt!

LES ALT OM ÅRETS SKOLEREVYER HER

Skjorteløst band

Ja, det var nettopp det de var. I bar overkropp kjørte de knallsterke toner, og om du tror at nakenstuntet er for å overskygge dårlig spill tar du feil.

Revybandene holder bedre og bedre standard, og Nissen er intet unntak. Det er også en høydare at de har egen vokalist, som løfter revyen enda et hakk.

Talkshow med vri

Revyen åpner andre akt med å gi oss et innblikk i hvordan det er å jobbe på et talkshow a la Senkveld. Som publikum blir du dratt inn som en del av sketsjen, og det er både underholdene og morsomt.

Her bruker også skuespillerene mer enn scenen til å spille på, noe som vi gjerne skulle sett mer av.

Bare nesten

Også i andre akt kommer høydepunktet her med en film, en trailer om den hittil ukjente siden av Karlson på taket. Jeg skulle bare ønske at det var flere slike høydepunkter på scenen, men dessverre når det ikke helt opp på samme nivå, og det er synd.

Vi får blant annet være med gruvearbeiderne i Chile, gå på en veldig klinisk første date, og ta del i et noe annerledes avhør,  og treffe en alternativ Sinnablomstersjefen, men det blir ikke wow-faktoren denne gangen.

Det er verken presist eller skarpt nok,  selv om det er flere elementer og orginalitet som er vel verdt å bemerke seg.

LES ALT OM ÅRETS SKOLEREVYER HER

SE AKTIV I OSLO SIN OVERSIKT OVER SKOLEREVYENE HER

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere