RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt for Jackson

Elev ved Stovner videregående skole, Tina Vik Sørensen, brukte 25.000 kroner for å støtte sitt største idol- Michael Jackson.

Stovner/Santa Maria:Den 18 år gamle jenta har vært til stede utenfor rettslokalene der stjernen Michael Jackson har vært tiltalt for misbruk av et barn, i tillegg til en rekke andre tiltalepunkter. Mandag kveld ble han frikjent.

Overbevist

Før juryens kjennelse ble kjent sa Vik Sørensen til avisen VG at hun var overbevist om at Jackson var uskyldig.
- Jeg har satt meg skikkelig inn i saken. Dette handler ikke om sex. Det dreier seg om en familie, kjent for å ha prøvd å lure til seg penger fra berømte personer. De har beskyldt Michael for noe han er helt uskyldig i, sa Tina til avisen. I overenstemmelse med Stovner videregående skole fikk den norske jenta lov til å stå over skriftlig eksamen ved hudpleielinjen på Stovner videregående skole.
- Den får jeg ta til høsten, men jeg må hjem til muntlig eksamen, 14. juni, den dagen jeg blir nitten år, sier Tina til VG. Det lykkes ikke Lokalavisen Groruddalen å få kontakt med Vik Sørensen per telefon etter at kjennelsen mot Jackson var avsagt, men ut fra engasjementet er det vel grunn til å tro at Tina feiret resultatet av en av tidenes mest omtalte rettsaker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere