RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Operaen holdt åpent hele påsken og dette førte til rekordbesøk
Operaen holdt åpent hele påsken og dette førte til rekordbesøk Foto: Foto: Andreas Lindbæk

Alt fra hardrock til klassisk

Nå blir Operaen også en storarena for sommerkonserter. Med Sommer på Operaen blir det konserter på taket og i resten av huset med norske og internasjonale artister.

BJØRVIKA: Fra hardrock av hardeste sort via visepop til klassisk og jazz blir Sommer i Operaen et helt nytt tilbud til både besøkende og beboere i Oslo.

Med et stort antall konserter og forestillinger både innendørs og utendørs blir det noe for enhver smak fra St. Hans til midten av august. Operataket - som har plass til 8500 mennesker - vil være arena for mange av konsertene.

- Nå realiserer vi det vi har drømt om å kunne tilby vårt sommerpublikum. Sommer på Operaen er et skikkelig kvalitetstilbud for mennesker fra hele landet som skal være i Oslo i sommer, sier administrerende direktør Tom Remlov i Den Norske Opera & Ballett.

- Sommer på Operaen kommer vi fra nå av til å ha på programmet hvert år. Det skal selvsagt ikke gå på bekostning av vår kjernevirksomhet med opera, ballett og klassiske konserter, men være et utfyllende tilbud som befester Den Norske Opera & Balletts posisjon som en allsidig kulturaktør med stor spennvidde.

Sjekk sommerens program i faktaboksen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere