*Nettavisen* Nyheter.

Alt i rute

Når skolegården ser ut som en byggeplass er det flere rektorer som begynner å svette lett to uker før skolestart. Men Undervisningsbygg forsikrer om at alt er i rute.

Groruddalen: Byggearbeidet har gått veldig bra i sommer. Det er nok noen rektorer som har vært noe betenkt i løpet av sommeren og spesielt nå rett før skolestart, men nå begynner de å se at alt er som det skal, sier Marit Thorsen, informasjonssjef i Undervisningsbygg.

Bygger videre

I Groruddalen er det en rekke skoler som for tiden unnegår større og mindre rehabiliterings- og byggeprosjekter. Ikke alle er prosjektert til å være ferdig før skolestart, og da må eleven beleie seg på at ikke alt er på plass.
Jeg tror mange synes det er positivt at man kan se at det skjer noe. Skolene er utrolig sammarbeidsvillige og fleksible. Undervisningsbygg er utrolig imponert over skolenes evner til å takle en slik omstillingssituasjon. Logistikken ved å drive en skole under et byggeprosjekt er alltid utfordrende, men skolene er flinke til å planlegge, sier Thorsen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag