*Nettavisen* Nyheter.

Alt klart for musikkfest

Tayflin fra Kaktus og Harald Nesset gleder seg til musikkveld på Lilleaker lørdag. Foto: Linn Kongsli Lundervold

- Du trenger ikke dra til byen for å høre god musikk, sier Harald Nesset. Lørdag vil over 100 musikere fylle plassen utenfor Lilleakers svar på Cheers.

LILLEAKER: - Meningen er å få vist frem litt av musikklivet på Lilleaker, sier ildsjel, musikant og leder av Lilleaker Lions, Harald Nesset til Ullern Avis Akersposten.

I fjor tok han initiativet til å starte Lilleaker Music Event, en slags voksen oppfølger til den tidligere tradisjonelle Lilleaker-dagen. På tross av regnvær og Grand Prix-finale møtte over 300 lokale musikkinteresserte opp.

- Trenger det folkelige

I år håper Nesset at enda flere vil ta turen til gratisarrangementet på plassen utenfor Kaktus. Han kan lokke med to janitsjarkorps, et storband, et brasiliansk band og et coverband, alle med lokal tilknytning. Musikken spenner over hele spekteret, alt fra Phil Collins til Santana. I tillegg blir det utlodning av gaver til inntekt for Lions, og gratis pølser, hamburgere og brus til barna.

- Dette er gedigent, og det er flott musikk. Ikke minst er det en atmosfære rundt arrangementet som gjør at alle kan ha en lang og god kveld. Vi trenger det litt folkelige her i Oslo vest også, sier Nesset, der han sitter utenfor Lilleakers svar på Cheers, restaurant og samarbeidspartner Kaktus.

Årlig tradisjon

Etter fjorårets arrangement har han fått mange tilbakemeldinger om at lokalbefolkningen ønsker at Lilleaker Music Event skal bli en årlig tradisjon.

- Jeg tror folk synes det er litt allright at det skjer noe lokalt, så jeg oppfordrer virkelig folk til å støtte opp om dette lokale arrangementet. Du trenger ikke dra til byen for å høre god musikk, sier han.

Og blir værgudene vrange, har Nesset løsningen. Fredag rigger de nemlig opp tre selskapstelt ute på plassen.

- Det blir varmt og fint innunder teltene, forsikrer han.

Annonsebilag