RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amanda Kurtovic til Larvik


Om Marinko Kurtovic har hatt noen brikker med i spillet er uvisst, men han har lovt å hjelpe datteren Amanda med kontrakten (Arkivfoto: Arild Jacobsen).
Om Marinko Kurtovic har hatt noen brikker med i spillet er uvisst, men han har lovt å hjelpe datteren Amanda med kontrakten (Arkivfoto: Arild Jacobsen).
Håndballtalentet Amanda Kurtovic (18) blir Larvik-spiller neste sesong.

OSLO: Nordstrands Amanda Kurtovic ble i dag presentert som Larvik-spiller på en pressekonferanse.

Det var allerede klart at Gro Hammerseng og Katja Nyberg ville signere for Vestfold-klubben. Et par danske klubber og Byåsen har også jaktet på 18-åringen, som velger å bli i Norge.

Tråler markedet

Larvik er godt fornøyd med å hente inn den keivhendte kant- og bakspilleren. Før denne sesongen sikret de seg Nora Mørk fra Njård og Linn Jørum Sulland fra Stabæk.

Til Østlandsposten sier trener Tor Odvar Moen:
– Hun har vært et ekstraordinært talent som vi har ønsket oss lenge, og som kan brukes litt som Nora og Linn. I tillegg er det jo positivt at hun er ei Vestfold-jente. Vi må kunne kalle henne det siden hun har hatt håndballoppveksten sin i Sandefjord.

Amanda Kurtovic har spilt 28 ungdomslandskamper og 20 juniorlandskamper for Norge, og kom med på All Star-laget under junior-EM i fjor, hvor Norge vant. Totalt har hun scoret 164 mål på landslaget.

Det sportslige avgjorde

Larvik er overgangsvinneren i norsk håndball. Med Hammerseng, Nyberg og Kurtovic på laget blir Vestfold-klubben enda mer suveren enn den allerede er.

Amanda Kurtovic sa dette til Nordstrands Blad for tre uker siden:

- Det sportslige avgjør hvilken klubb jeg velger. Jeg ønsker å være i en klubb hvor jeg kan utvikle meg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere