*Nettavisen* Nyheter.

Amandus-tryllekunster måtte gå av scenen

Fredrik Moe (19) er proff tryllekunstner, men foran fullsatt sal på Amandusfestivalen fikk han erfare at det ikke alltid er like enkelt å skape magiske øyeblikk. Foto: Foto: Henriette Kleve Wilsbeck

Fredrik Moe (19) var innleid som tryllekunster under åpningsshowet på Amandus-festivalen i år. På scenen var han uheldig og bommet på noen triksene foran en fullsatt sal og måtte til slutt si seg ferdig og forlate scenen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tryllekunstner Frederik Moe Foto: Foto: Henriette Kleve Wilsbeck

LILLEHAMMER/OSLO: – Jeg hadde litt dårlig tid før jeg skulle på scenen og hadde satt opp litt feil forhold, sier tryllekunster Fredrik.

Videre forteller tryllegutten at han prøvde å ta det som det kom, men det er egentlig ikke så mye å gjøre når det først går galt.

Fredrik har holdt på med trylling i fire år og deltatt i NM i tryllekunst to ganger, men det er første gangen noe lignende som dette har skjedd på scenen. Han innrømmer at det var veldig kjedelig, men også en god erfaring å ta med seg videre.

– Drømmen er selvfølgelig å leve av trylling, men det er veldig vanskelig, spesielt i Norge, forteller Fredrik. Hans store forbilde er spanske Juan Tamariz som driver mye med kortmagi.

LES MER FRA AMANDUSFESTIVALEN AV UNGDOMSREDAKSJONEN HER

Frederik Moe

Fredrik Moe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag