*Nettavisen* Nyheter.

Ambisiøs målsetning fra Kjelsås

Jan Aksel Odden ønsker at Kjelsås skal følge opp den gode sesongen fra i fjor. Arkivfoto: Thomas Granerød

– Topp fire er målet i årets sesong, sier Kjelsås-trener Jan Aksel Odden.

KJELSÅS: Fotballsesongen i 2.divisjon sparkes i gang til helgen.

Mandag møter Kjelsås Strømsgodset på Grefsen stadion.

Og Jan Aksel Oddsen gleder seg til at alvoret starter.

– Det skal bli godt å komme i gang igjen. Selv om vi har prestert veldig variabelt i treningskampene, så er det på mandag at resultatene blir tellende, sier treneren til Nordre Aker Budstikke.

God dekning

Foran den gode sesongen i fjor spilte Jan Aksel Oddens lag i vintersesongen. Før årets sesong har han valgt å eksperimentere i mye større grad.

– Vi har prøvd ut nye ting i mye større grad enn i fjor. Nå har vi veldig god kamp om plassene og det er ikke enkelt å få plass blant de 11 på bana, sier Odden.

Ambisiøs målsetning

I fjor havnet Kjelsås på en meget overraskende tredje plass og Odden håper at laget kan hevde seg bra i år også.

– Vi overpresterte i fjor og jeg tror det blir vanskeligere i år. Men vi sikter høyt i år også og har som mål å bli blant de fire beste. Vi skal ikke bli passive og skal heller å ha noe å strekke oss etter.

Foran sesongen har laget forsterket laget med en del unge spillere.

– Stian Pettersen fra Skeid er en klar forsterkning i laget. I tillegg har Michael Omoijuanfo vært meget god for oss under oppkjøringen.

Kjelsås har også en meget stor stall på grunn av at de skal spisse andrelaget, samtidig som at de også har vært plaget med skader.

– Karim med lungebetennelse siden januar, og feilbehandling på sykehuset. Så han er nettopp friskmeldt, men har da lang tid med trening før han er i kamp form, sier Odden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.