RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ambulanse i kjedekollisjon


Syv personer ble skadet i en trafikkulykke ved innkjøring til Brynstunellen fredag formiddag. Tre biler var involvert, den ene en ambulanse.
Syv personer ble skadet i en trafikkulykke ved innkjøring til Brynstunellen fredag formiddag. Tre biler var involvert, den ene en ambulanse.
Tre personer ble sendt til legevakten og fire til Ullevål universitetssykehus etter en kjedekollisjon ved innkjøring til Brynstunellen fredag formiddag.

BRYNEn ambulanse og to personbiler var involvert i ulykken som ble meldt litt før kl. 11 fredag.

Operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt kan foreløpig ikke si noe om skadeomfanget, og kan heller ikke si om ambulansen var i utrykning.

Ambulansen fikk betydelige skader i fronten. Det er ikke klart hvor i rekkefølgen av de involverte bilene ambulansen var.

Brynstunnelens to nord/vestre løp ble stengt for all trafikk, og denne ble dirigert om Bryn. Selv om vi er i en rolig sommertid med liten trafikk, bygget køen i begge felt på ringveien seg raskt tilbake til Ryenkrysset.

Trafikken kom i sig igjen etter en snau time etter at Viking fikk fjernet bilene og brannvesenet ryddet veibanen for rester og søl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere