*Nettavisen* Nyheter.

Amerikansk vikingtokt i sentrum

Det blir bråk på Mono i kveld.

PLØENS GATE: Da inntar nemlig den amerikanske støyrocktrioen Times New Viking scenen i Pløens gate. Det er ikke mer en et knapt halvår siden amerikanerne gjestet byen sist - et hyggelig besøk i følge musikkguiden Groove.no's anmelder Øyvind Rones.

Skapt for små scener

I sin anmeldelse av konserten - som den gang fant sted på Revolver - skriver han at Times New Viking er som skapt for et intimt konsertlokale. De av oss som har overvært en konsert eller to på Mono kan vel si oss enige i at det er lite å utsette på intimsfæren i lokalet.

Bandet - som vanlisvis påklistres den betydningsløse termen indie rock - smelter sammen pop og punk (uten at det blir poppunk) i et underprodusert og kakafonisk lydbilde. Vokalen bæres frem av keyboardist Beth Murphy og trommis Adam Elliot, uten at det bidrar til å gjøre musikken stort mer tilgjengelig.

Slipper eksklusiv singel

Til nå har Ohio-trioen gitt ut fire album, to ep-er og et knippe singler.
I anledning kveldens konsert slipper (det norske) undergrunnslabelet Oslo Grammofon en eksklusiv utgave av bandets "No time, no hope"-singel, i en utgave som er limitert til 500 eksemplarer.

Konserten starter klokken ti, og entré er prissatt til 130 kroner.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.