RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Ammerud skole feirer Nobels fredspris

Ammerud skole deltar på Osloskolenes festforestilling i rådhuset til ære for årets vinnere av Nobels fredspris. Elevene har også laget kunstverk til fredsprisutstillingen.

Tirsdag 11. desember er det for tiende gang på rad duket for Osloskolenes festforestilling i Oslo Rådhus til ære for årets vinnere av Nobels fredspris, FNs klimapanel (IPCC) og Al Gore.

Samarbeid

Prosjektet er et samarbeid mellom Den Norske Nobelkomité og Utdanningsetaten i Oslo.

Samme dag foretar Nobel fredsprisvinnerne den offisielle åpningen av Osloskolenes utstilling på Nobels Fredssenter.

Al Gore møter barna

Ammerud skole har sammen med fire andre osloskoler og totalt omkring 200 elever laget ulike kunstverk for å hylle årets fredsprisvinnere Al Gore og FNs klimapanel.

Barna bruker mange ulike teknikker og uttrykksformer i utstillingen. Noen av dem er sjablongtrykk på finér, en fotoserie, malerier og en hengende tekstilinstallasjon.

Offisiell åpning på Nobels Fredsenter er tirsdag 11. desember kl 17, hvor Al Gore og IPCCs formann Rjendra Kumar Pachauri får se utstillingen og møte noen av barna.

Formgiver for utstillingen er Marte Moen Danielsen. Utstillingen er gratis for barn og kan oppleves fram til 13. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere