RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ammerud-trener fornøyd tross tap


NOK ET TAP FOR AMMERUD: Ammerud Basket tapte en jevn kamp mot Gimle, men trener Kelvin Woods i midten var fornøyd lagets prestasjoner.
NOK ET TAP FOR AMMERUD: Ammerud Basket tapte en jevn kamp mot Gimle, men trener Kelvin Woods i midten var fornøyd lagets prestasjoner. Foto: Foto: Mario Andrés Neira Torres
Selv om det ble tap for Ammerud i basketkampen mot Gimle, var det en meget fornøyd Ammerud-trener etter kampen.

AMMERUD:  Ammerud tapte knepent 65-70 mot bergenslaget Gimle i Apalløkkahallen. Dette var groruddalslaget sitt tredje tap på rad, men Kelvin Woods likte det han så.

–  Det er vår beste kamp denne sesongen. Jeg er stolt av gutta. Det var et steg i riktig retning. Gutta viste skikkelig "guts" sier Ammeruds amerikanske trener.

Hva med at dere taper for tredje gang på rad og at dere er langt bak en sluttspillsplass?

– Det er ikke sluttspill som teller denne sesongen. Jeg har kommet hit for å bygge opp et lag. Dette laget er 20 poeng bedre enn fjorårets lag, minst, hevder Woods.

–Trenger bare en spiller

Ronald Timus er lagets stjerne og toppscorer hittil denne sesongen. Han ble nok en gang toppscorer i kampen mot Gimle med sine 17 poeng. Amerikaneren er uenig i at Ammerud ikke skal tenke på sluttspillet.

Les flere sportssaker fra dittoslo.no her

– Jeg ble hentet av Kelvin for å lede dette laget. Jeg gjør mitt beste for at Ammerud skal gjøre det så bra som mulig. Vi er langt unna et sluttspill nå, men laget trenger bare en spiller til. Hvis ledelsen henter inn en ny kvalitetsspiller, da går vi lett til sluttspillet. Det er jeg sikker på, fastslår Timus.

I bunnen av tabellen

Av de sju lagene i BLNO, går fire lag videre til sluttspillet. Etter tapet mot Gimle, ligger Ammerud nest sist på tabellen med hele åtte poeng opp til Gimle som har den siste sluttsspillsplassen for øyeblikket.

Da Timus får høre om tabellsituasjonen, gjentar han seg selv i sedvanlig, selvsikker amerikansk stil.

– Kommer det bare en ny spiller, en stor kar som kan bevege seg bra, og som jeg kan spille til, er det null stress med å komme seg til sluttspillet, avslutter Timus.

FAKTA:

Ammerud 65 (33)
Gimle        70 (38)

Ammerud: Ronald Timus 17, Ole Jostein Egeland 3, Jan Patrick Romero 0, Ifiok Adahada 6, Brian Mariampillai 16, Erik Alexander Ford 4, Martin Skinner Bryn 4, Daniel Bwomono 0, Håkon Sørensen Almo  2,  Gisle Ismael Klubnes 4, Ahmer Nawad Haddad 9.

Gimle:  Mathias Bakken 0, Stian Enge 11, Martin Elgmork 0, Espen Fjærestad 20, David Hammer 2, Sindre Eik de Lange 0, Frederik Gnatt 1, Delano Thomas 22, Anders Stien 14.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere